تبلیغات

هنر و سلیقه بانوی ایرانی با تهیه مربای آلو زرد +عکس

مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.

مربای آلو زرد

 مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

    آلوزرد درسته:  20 عدد

    شکر: حدود یک کیلوگرم

    جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری

    آب: حدود نیم لیتر

    در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه

 مربای آلوزرد
 
روش تهیه:

1. برای آماده کردن مربای آلوزرد ابتدا آب و شکر را به جوش می‌آوریم. سپس آلوها را داخل شهد می‌جوشانیم، تا جایی که پوست‌شان ترک بخورد.

2. حالا آلوها را از شهد خارج کرده، کنار می‌گذاریم.

3. در این مرحله جوهرلیمو را به شهد اضافه می‌کنیم و شهد را می‌جوشانیم تا قوام بیاید.

4. سپس آلوها را پوست کنده، دوباره داخل شهد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم چند جوش بزند. بعد مربا را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال مربا را در فریزر نگهداری کنیم.

ایده آل

مطالب مرتبط :

پای مربا ، عصرانه ای دلچسب!+عکس

آشنایی با روش تهیه مربا به

طرز تهیه مربا لبو

دستور ویژه برای تهیه مربای خوشمزه کدو حلوایی+عکس

مربای سیب درسته، شکیل و خوشمزه! +عکس

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب پرس 98 پلی