تبلیغات

طرز تهیه اشکنه ماست و تخم مرغ ، غذای سنتی ایرانی

در آخرین مرحله ماست را هم به اشکنه اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا قبل از جوش آمدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و با نان سنگک تازه میل کنید.

اشکنه ماست و تخم‌مرغ

مواد لازم

 پیاز: یک عدد بزرگ

تخم‌مرغ: ۲ تا ۳ عدد

روغن: به میزان لازم

 سبزی خرد شده شامل شنبلیله، شوید و تره: ۱۵۰ گرم

 ماست: یک‌پنجم لیوان

زردچوبه: یک قاشق غذا‌خوری

 آرد: ۳ قاشق غذا‌خوری

 نمک و فلفل: به میزان لازم

آب: ۴ لیوان

طرز تهیه اشکنه ماست و تخم مرغ / غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه

ابتدا روغن را در قابلمه‌ای بریزید و پیاز را خرد و سرخ کنید و آرد را هم بیفزایید و آن را هم تفت دهید. زردچوبه را هم اضافه کنید و در این مرحله سبزیجات خرد شده را اضافه کرده و آب را روی مواد بریزید و بگذارید سبزی‌ها پخته شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در غذا بشکنید و به آرامی هم بزنید که یک جا بسته نشود. نمک و فلفل را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا صاف شود. در آخرین مرحله ماست را هم به اشکنه اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا قبل از جوش آمدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و با نان سنگک تازه میل کنید.

جام جم سرا

اخبار مرتبط :

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

طرز تهیه اشکنه کشک

اشکنه با رب انار

طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی

اشکنه ماست

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب پرس 98 پلی