تبلیغات

روش در ست کردن مرغ پنجابی

پرینت ایمیل توضیحات منتشر شده در پنج شنبه, 23 دی 1395 11:50

morgh panjabiطرز تهیه مرغ پنجابی یک غذا هندی خوشمزه

نت شهر:  کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره  ۲ قاشق سوپخوری  زیره سبز   ۱ قاشق چایخوری  پباز رنده سده و آب گرفته  ۱ عدد سیر   ۵ حبه زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری ادویه گرام ماسالا  ۱ قاشق سوپخوری زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد  ران مرغ ۲ عدد

منبع: بیتوته

نوشتن دیدگاه

نظراتی که به تعمیق بحث کمک می کند، در معرض ملاحظه و قضاوت دیگران قرار می گیرند. نظراتی که حاوی توهین، افترا و تهمت به دیگران باشد، منتشر نخواهد شد. لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب پرس 98 پلی