تبلیغات

آبگوشت کشک لری، غذای مردم گرمسار +عکس

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

آبگوشت كشک بادمجان

آبگوشت كشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

 
 مواد مورد نیاز:

    نخود و لوبیا 1 پیمانه
    لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه
    عدس یك‌دوم پیمانه
    گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم
    پیاز 1 عدد درشت
    بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت
    نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    كشك 1 پیمانه
    سیر سرخكرده 4 حبه
    نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری


 آبگوشت كشك بادمجان
 

طرز تهیه:
 
1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

2. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

شور وشیرین

مطالب مرتبط :

آبگوشت قرمه‌سبزی؛ غذای پایتخت هخامنشیان +عکس

تاریخچه غذای سنتی آبگوشت در ایران

طرز تهیه آبگوشت رژیمی

دستور تهیه دیزی مخصوص ایرونی! +عکس

چرا باید آبگوشت را با ترشی بخوریم

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب پرس 98 پلی