تبلیغات

گوشت قلقلی پنیری ، یک غذای دلچسب و با طعمی متفاوت

تاریخ نشر : چهارشنبه 22 دی 1395 مشاهده : 88 سایر اخبار آشپزی RSS

گوشت قلقلی پنیری یک غذای خوشمزه و مقوی است که ما طرز پخت آن را برای شما تهیه کرده ایم.

گوشت قلقلی پنیری ، یک غذای دلچسب و با طعمی متفاوت

گوشت قلقلی پنیری

مواد لازم

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک سوم پیمانه پیاز خرد شده
یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه چیپس تورتیلا
۲۰۰ گرم پنیر (جَک چیز)
روغن گیاهی

برای تزئین

سالسا
گشنیز
خامه ترش

گوشت قلقلی پنیری ، یک غذای دلچسب و با طعمی متفاوت

طرز تهیه

در یک کاسه، همه مواد به غیر از پنیر و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته در دست قلقلی کنید. سپس، در کف دست سطح آن را صاف نمایید. یک مکعب از پنیر را در میان آن قرار داده و دوباره در دست گرد کنید تا پنیر در میانه آن پنهان شود.
همین کار را با همه مواد تکرار کرده و پس از آماده شدن میت بال ها، روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت زیاد، داغ کنید.
میت بال ها را پس از داغ شدن روغن، درون آن بریزید تا کاملا طلایی شوند.
پس از پختن و سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و با سالسا، گشنیز و خامه ترش تزئین کرده و سرو کنید.

روزیاتو

اخبار مرتبط :

آشنایی با روش تهیه سوپ عدس با گوشت قلقلی

روش تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی ( فسنجان با طعمی متفاوت )

خوراک گوشت قلقلی با پنیر پارمسان ، یک غذای بسیار آسان و سریع

آشنایی با روش تهیه‌ی ماکارونی با گوشت قلقلی

مافین گوشت قلقلی، غذای شیک و خوشمزه

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب پرس 98 پلی