تبلیغات

مبتلایان به ام. اس این غذاها را نخورند/ سیاه‌دانه؛ داروی طبیعی بدن

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده بی‌رویه از غذاهای با طبع سرد سبب اختلال در عملکرد سیستم عصبی می‌شود.

وی افزود: استفاده بی رویه از غذاهای با طبع سرد مانند برنج، ماست و ترشیجات می تواند به مرور زمان باعث ضعف سیستم ایمنی شود.

این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: یکی از مهم ترین علل ایجاد بیماری ام اس یبوست های مزمن و دراز مدت و ضعف شدید سیستم عصبی است. کمبود ویتامین های بدن و افزایش طبع سرد در بدن، رساندن پیام های عصبی به مغز را به دلیل سردی و رسوب بیش از حد مغز با اختلال روبه رو می کند.

عظمایی تاکید کرد: چون طبیعت مغز سرد و تر است بیشتر درگیر می شود و سردی بیش از حد مغز می تواند منجر به بیماری های گوناگونی مانند ام اس شود یا فرد را وارد کما کند.

وی اضافه کرد: پاکسازی بدن و استفاده از مواد غذایی که موجب رفع یبوست می شود، همچنین مصرف دمنوش های آرامبخش و تقویت کننده اعصاب، دوری کردن از محیط ها و رفتارهای تشنج آمیز در این افراد توصیه می شود.

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه عمده غذاهای مبتلایان به MS باید دارای طبع گرم باشد، تصریح کرد: مصرف زعفران، زنجبیل، دارچین، سیاه دانه و عسل فوق العاده برای افراد مبتلا به ام اس مفید است.

عظمایی با اشاره به اینکه خون در بدن افراد با توجه به نوع تغذیه ساخته می شود، یادآور شد: استفاده از غذاهای با طبع سرد و خشک خصوصا در افراد بالای 40 سال مضر است چرا که در این سنین طبع افراد غالبا روبه سرد شدن می رود.

انتهای پیام/

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب پرس 98 پلی